Στο ποσό των 45.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος για την δημιουργία μιας creperie 130 τ.μ. με 90 καθίσματα εξυπηρέτησης.
Το workenter, σε συνεργασία με την τεχνική εταιρεία μελετών και κατασκευών Architecon – Architecture and Construction, δημοσιεύει πιλοτική μελέτη (πατήστε το αντίστοιχο κουμπί) και κάτοψη του έργου.
Δείτε την κάτοψη εδώ:
Οι ενδιαφερόμενοι, για επαγγελματική δραστηριοποίηση στον κλάδο εστίασης, έχουν πλέον ολοκληρωμένη και σαφή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθούν, όσον αφορά στην δημιουργία creperie.
Την πιλοτική μελέτη και την κάτοψη κατήρτισε ο αρχιτέκτονας – μηχανικός κ. Παναγιώτης Δρούγκας.