Category
Οικονομία
About This Project

Στο ποσό των 45.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος για την δημιουργία μιας creperie 130 τ.μ. με 90 καθίσματα εξυπηρέτησης.

droygkas.jpg

Ο αρχιτέκτονας - μηχανικός κ. Παναγιώτης Δρούγκας

Ο αρχιτέκτονας – μηχανικός κ. Παναγιώτης Δρούγκας

Το workenter, σε συνεργασία με την τεχνική εταιρεία μελετών και κατασκευών Architecon – Architecture and Construction, δημοσιεύει πιλοτική μελέτη (πατήστε το αντίστοιχο κουμπί) και κάτοψη του έργου.

Δείτε την κάτοψη εδώ:

katopsi.pdf

PDF iconkatopsi.pdf

application/pdf

Οι ενδιαφερόμενοι, για επαγγελματική δραστηριοποίηση στον κλάδο εστίασης, έχουν πλέον ολοκληρωμένη και σαφή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθούν, όσον αφορά στην δημιουργία creperie.

Την πιλοτική μελέτη και την κάτοψη κατήρτισε ο αρχιτέκτονας – μηχανικός κ. Παναγιώτης Δρούγκας.